یکشنبه؛ 07 خرداد 1402

یک بانوی کارآفرین اجتماعی با اشاره به اینکه مشکلات و شوک های اقتصادی ادامه فعالیت را با مشکلات و چالش هایی مواجه کرده است، گفت: علاوه بر دست و پنجه نرم کردن با این مشکلات، مدیران و مسئولان مربوطه نیز حمایت جدی از ما نمی کنند.

به گزارش “ایران اقتصادی”، فرزانه اشعری، بانوی کارآفرین اجتماعی معتقد است گرچه واژه کارآفرینی اجتماعی، در ۱۰ تا ۲۰ سال گذشته رواج یافته، اما این نوع فعالیت، سابقه‌ای طولانی دارد و درباره اهمیت این حوزه گفت: ما در قالب کارآفرینی اجتماعی برای افرادی که شرایط خاص دارند، شغل ایجاد کرده ایم، به طور مثال زنانی که همسرانشان بیمار و یا معلول هستند و یا اشخاصی که به خاطر بدهی های مالی در زندان بودند و با وثیقه آزاد شدند.

وی افزود: بسیاری از افرادی که دچار آسیب اجتماعی هستند، تمایلی به اینکه تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی، کمیته امداد و … باشند، ندارند. همین امر موجب می شود تا اینگونه افراد جذب محیط هایی همچون موسسه ما شوند.

این بانوی کارآفرین اجتماعی با تاکید بر اینکه موسسه ما در جنوب کشور فعالیت دارد و در حوزه تولید محصولات فرآوری شده خرما فعالیت می کند، درباره مشکلات و موانع گفت: قوانین سازمان غذا و دارو بسیار دست و پاگیر است و خیلی از موارد موجب بیکاری کارگران کارگاه ما می شود، به طور مثال چون ما در کارگاه خود آزمایشگاه نداریم اجازه نمی دهند ما از جایی سفارش بگیریم و با برند دیگری محصول تولید کنیم و به ما می گویند اول باید کارگاه تان را به کارخانه تبديل کنید، سپس خط تولید خود را در اختیار دیگر برندها بگذارید.

وی ادامه داد: من 6 نفر را بیمه کامل کرده ام و 9 نفر به صورت روزمزد با ما همکاری می کنند که قوانین دست و پاگیر باعث می شود بسیاری از روزها این افراد بیکار بمانند. مشکلات دیگر نظیر گرانی مواد اولیه، شوک هایی مانند گرانی بنزین و قطعی اینترنت هم در بسیاری از موارد باعث می شود تولید و فروش محصولات ما کمتر شود.