سه‌شنبه؛ 01 فروردین 1402

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد با اعلام اینکه در نیمه نخست امسال 687 هزار درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها به ثبت رسید، گفت: از این تعداد، 112 هزار درخواست جدید منجر به صدور مجوز شد.

به گزارش “ایران اقتصادی“، سیدامیر سیاح گفت: از ۶ فروردین امسال تا ۲۱ مهر ماه امسال در مجموع ۶۸۷ هزار و ۱۰۱ درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها ثبت شده بوده که ۱۱۲ هزار و ۵۲۳ مجوز صادر شده و ۱۰۰ هزار و ۸۵۴ عدم صدور مجوز داشته ایم.

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد بیان داشت: پروژه تسهیل صدور مجوزها از نظر محتوایی ۵۴ درصد و از نظر فنی ۴۲ درصد و همچنین به طور متوسط ۵۰ درصد پیشرفت داشته که بیشترین پیشرفت مربوط به طراحی و تهیه کاربرگ دستگاه ها و تصویب و بارگذاری آنها با ۹۵ درصد پیشرفت بوده و کمترین درصد پیشرفت نیز در چند عملیات ۱۰ درصد بوده است.

سیاح همچنین با اشاره به اینکه علاوه بر ۱۱۲ هزار و ۵۲۳ مجوز صادر شده جدید، ۱۰۰ هزار و ۸۵۴ درخواست نیز به عدم صدور مجوز منجر شد، گفت: ۲۴ هزار و ۵۰۷ انصراف، ۳۸۹۱ مجوز در صف صدور، ۱۴۹ هزار و ۲۱۷ مجوز در صف بررسی و ۱۴۱ هزار و ۶۸۹ مجوز در صف بررسی با تاخیر قرار دارند که کل درخواست های با بررسی با تاخیر ۳۶.۶ درصد کل درخواست ها را تشکیل می دهند.

وی با اشاره به آمار درخواست متقاضیان به تفکیک دستگاه و شخصیت درخواست کننده و نیز جنسیت تا تاریخ ۱۶ شهریور امسال توضیح داد: ۶ درصد درخواست ها حقوقی شامل یک درصد زن و ۵ درصد مرد و ۹۴ درصد حقیقی هستند که شامل ۳۸ درصد مرد و ۵۶ درصد زن می‌شود.

رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی همچنین گزارشی از توزیع ۱۳۷۱ شکایت رسیده بر حسب نوع و بخش مورد شکایت ارائه کرد که ۷۶ درصد شکایت ها مربوط به بخش خدمات و ۱۸ درصد بخش صنعت و معدن بود و مشکلات فنی در درگاه تخصصی بیشتر نوع شکایت را تشکیل می‌داد.