به گزارش «ایران اقتصادی» سایت اقتصادی فین تک تایمز (thefintechtimes) در گزارشی نوشت: یکی از شهرهایی که احتمال می رود درآینده به رهبر جهانی در فناوری متاورس تبدیل شود، شانگهای است. شانگهای که پْرجمعیت ترین شهر چین به شمار می رود در برنامه توسعه اقتصاد دیجیتال خود متعهد شده تا سال 2025 ، متاورس را به یک صنعت با ارزش بیش از 50 میلیارد دلار تبدیل کند.
شانگهای چین
در این راستا قرار است تا سال 2030 در شانگهای بیش از هزار شرکت بلاکچین، کریپتو (ارز دیجیتال) و متاورس جذب یا ایجاد شوند و همچنین از بیش از 40 هزار شغل مجازی پشتیبانی کند. شانگهای همچنین به تلاش های خود در تحقیق و توسعه (R&D) پلتفرم های واقعیت مجازی سرعت می بخشد و قصد دارد پشتیبانی خود از پلتفرمهای متاورس را دو برابر کند.
دوبی
یکی دیگر از شهرهایی که انتظار می رود درآینده به قطب متاورس تبدیل شود، دوبی است که در مرحله نخست می خواهد خاورمیانه را به عنوان یک بازار هدف برای فناوری متاورس در اختیار بگیرد.
در این شهر نیز یک سند به نام «استراتژی متاورس دوبی» تصویب شده و هدفگذاری کرده است تا این شهر به یکی از 10 اقتصاد برتر جهان متاورس و همچنین یک مرکز جهانی برای جامعه متاورس تبدیل شود. در این راستا قرار است دوبی بیش از هزار شرکت در زمینه بلاکچین و متاورس را جذب کند و بیش از 40 هزار شغل مجازی تا سال 2030 ایجاد کند.
گوانگژو
یکی دیگر از شهرهایی که انتظار می رود آینده ای درخشان در دنیای متاورس داشته باشد، گوانگژو چین است.در منطقه نانشا این شهر یک منطقه صنعتی متاورس ایجاد شده است و از اقدامات مختلف می توان به حمایت مالی حدود 30 میلیون دلاری برای پلتفرمهای متاورس و معافیت اجاره به مدت سه سال برای شرکتهای کوچک و متوسط (SME) فعال در این بخش اشاره کرد.
گوانگژو همچنین در حال برنامه ریزی برای میزبانی نخستین جشنواره هنر دیجیتال متاورس منطقه خلیج فارس» است که شامل مسابقه هنر دیجیتال و طراحی، نمایشگاه هنر دیجیتال و کارناوال شهری هنر دیجیتال خواهد بود.
همچنین گوانگژو با توافق کمیسیون داوری گوانگژو با شرکت فناوری Zhuhai Yuanbang، قصد دارد نخستین آژانس داوری متاورس جهان را تاسیس کند هرچند زمان آن هنوز مشخص نیست.