به گزارش ایران از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، «احمدرضا توکلی» افزود: مجموع ظرفیت این واحدها ۲ هزار و ۳۱۴ مگاوات (شامل یک هزار و ۸۷۷ مگاوات خورشیدی، ۴۰۰ مگاوات بادی و ۳۷ مگاوات بازیافت حرارتی) است که پروانه احداث در قالب خود تأمین برای آنها صادر شده است.
وی ادامه داد: صنایع میتوانند در ساختگاههایی که در همه استانها توسط ساتبا مشخص و یا ساختگاههایی که توسط صنایع معرفی شده، پس از تأیید این سازمان، به احداث نیروگاه بپردازند و برق تولیدی خود را در محل صنعت تحویل گیرند.
این مقام مسئول گفت: طبق توافقنامه بین ساتبا، توانیر و صاحبان صنعت و ازآنجاییکه برق تولیدی توسط انرژیهای تجدیدپذیر ناهموار است، برنامهریزی شده است تا برق تولیدی صنایع به شبکه سراسری برق متصل شده و برق بهصورت یکنواخت، هموار و بدون قطعی برق در اختیار صنایع قرار گیرد.
وی گفت: درخواست ۹ شرکت دیگر نیز به ظرفیت یک هزار و ۶۲ مگاوات در حال بررسی و تکمیل مدارک جهت دریافت مجوز احداث نیروگاه تجدیدپذیر هستند.
توکلی ادامه داد: اکنون در کشور با کمبود سوخت فسیلی روبهرو هستیم پس بهتر است که با احداث نیروگاههای تجدیدپذیر هم آلودگیهای ناشی از سوختهای فسیلی را به حداقل برسانیم و هم به سمت جهانیشدن حرکت کنیم.