به گزارش«ایران»، داریوش امانی افزود: قیمت بلیت پروازهای اربعین 6میلیون تومان تعیین شده اما در خصوص بلیت قطار و اتوبوس هنوز تصمیمگیری نشده است.
وی افزود: سال 98 بالغ بر 33 درصد از زائران اربعین از طریق حمل و نقل عمومی مشرف شدند و امسال نیز برآورد ما این است که 35 درصد از زائران را در این بخش خدماترسانی کنیم، مابقی زائران از طریق جادهها و با ماشین شخصیشان تردد خواهند کرد. با نزدیک شدن به ایام اربعین و مطابق مصوبه ستاد اربعین کشور، قیمت بلیت اتوبوس را اعلام خواهیم کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: برای تردد زمینی زائران اربعین، امسال چند پایانه مرزی به مرزهای قبلی اضافه شده است؛ پایانههای مرزی ریندان و میرجاوه برای زائران خارجی است و مرز تمرچین و باشماق برای شمال غرب کشور در نظر گرفته شده است. همچنین پایانههای مهران (شهید سلیمانی)، شلمچه و چذابه، مانند سالهای گذشته برای تردد زائران باز است.
رئیس سازمان راهداری درباره مرز تمرچین و باشماق که امسال برای زائران اربعین در نظر گرفته شده است، گفت: پایانههای مرزی این دو منطقه نوساز و جدید است و قبلاً نیز مسافرانی که قصد سفر به اقلیم کردستان داشتند از اینجا استفاده میکردند.
ظرفیت پذیرش مسافر در این پایانهها روزانه 2 هزار نفر است و قطعاً در ایام اربعین جمعیت بیشتری مراجعه خواهند کرد. بنابراین باید تلاش کنیم که این دو پایانه را بهبود ببخشیم. تا بعد از اربعین، عوارض آزادراهی هیچ تغییری نخواهد داشت.
ایمن سازی جادههای منتهی به مرز
امانی با تشریح فعالیتهای سازمان راهداری برای بهبود وضعیت جادههای منتهی به مرز گفت: ایمنسازی جادههای منتهی به مرز، خطکشی، علائمگذاری، قرار دادن نیوجرسی، رفع نقاط پرحادثه، روکش آسفالت و… از جمله برنامههایی است که در دستور کار ما قرار گرفته است. این اقدامات در حال انجام است و نزدیک به 1000 هزار میلیارد تومان از اعتبارات سازمانی برای پایانههای مرزی و جادهها اختصاص داده شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه بیمه مسافر در قیمت بلیت لحاظ شده است، گفت: زائرانی که قصد بازگشت دارند پیش از حرکت از عتبات، مرز مورد نظر بازگشت خود را به این سامانه پیامک کنند و ما بر اساس تعداد مرزهای دریافتی میزان ناوگان مورد نیاز در هر مرز را برآورد میکنیم تا شاهد تجمع زائران در روزهای پایانی عملیات سفرهای اربعین در چند مرز خاص نباشیم.