جبار کوچکی نژاد؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار “ایران اقتصادی” در رابطه با عرضه خودرو در بورس کالا، اظهار داشت: در حال حاضر حدود 11 میلیون نفر متقاضی خرید خودرو در کشور هستند که برگزاری قرعه کشی توسط خودروسازان بستری را فراهم می کند تا سوجویان و دلالان موجب نوسان قیمت در بازار شده و شرایط را برای خریداران واقعی ناهموار می سازند.
وی ادامه داد: از این رو برگزاری عرضه خودرو در بورس کالا موجب شفاف سازی قیمت واقعی خودرو می شود که البته این اقدام در خصوص بسیاری از کالاهایی که دچار قیمت های غیر واقعی هستند باید صورت گیرد تا از التهاب در بازار جلوگیری شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: دولت می تواند با تشکیل صندوقی ما به تفاوت حاصل از عرضه خودرو در بورس را با برنامه ریزی کارشناسی شده در بخش هایی همچون شبکه حمل و نقل عمومی هزینه کند.
کوچکی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: بورس کالا در عملیاتی کردن فروش خودرو وظیفه مهمی را برعهده دارد و باید مانع شکل گیری قیمت های کاذب برای متقاضیان شود.
به گزارش “ایران اقتصادی” بر اساس اطلاعیههای منتشر شده، دو شرکت بهمندیزل و سیباموتور روز دوشنبه، ۲۴ بهمن ماه با ۶۱۰ دستگاه خودروی سواری، کامیون و کامیونتکشنده، چراغ اول معاملات را روشن خواهند کرد و روز سهشنبه ۲۵ بهمن ماه نیز دو شرکت ایرانخودرو و بهمنموتور ۴ هزار خودرو سواری را به تالار خودروی بورس کالای ایران آورده و به حراج خواهند گذاشت.
عرضه یک هزار دستگاه خودروی کارا تککابین و دو کابین در روز چهارشنبه ۲۶ بهمن ماه، حسن ختام معاملات هفته چهارم بهمن ماه خواهد بود تا بازار خودروی بورسی با عرضه ۵ هزار و ۱۱۰ خودروی سبک و سنگین، هفته شلوغ خود را از لحاظ تنوع عرضهها، به پایان رساند.